Skip navigation

Tag Archives: info

07480016

Патепис и мини галерија од BitchslapMagazine за турот на бандата  (Adidas, XXIV) која пред некој месец го посети Скопје заедно со други градови на нивната рута по брдовитиот Балкан. Клик на следниот линк за повеќе инфо: BitchslapMag

флип аут

Advertisements

Конечно после долго, доооолго време и Скопје добива еден сосема поинаков уличен глас.

sk_str_fest_logo_final

“Повеќе од 25 стрит артисти учествуваа во креирање на овој настан, преку идеи до реализација, и заедно успеавме да го поставиме подиумот на кој ќе се чуе гласот на скопските улици. На Скопје тоа му треба. Под отворено небо, на 7ми и 8ми Јуни во Градскиот парк, Скопје ќе ги здружи своите маала, ќе ги придвижи улиците и ќе ги соедини младите на едно масовно урбано будење. Read More »

Убава фотка за новонастанатата скопска ситуација. Мислам дека има место за уште два, три споменика тамо доле до гемиџиите.
Gvmnt, BIG FAIL!

flip out

 

Мало подсетување на работите што следат 😉

SK8 FOR FUN!

flip out