Skip navigation

07480016

Патепис и мини галерија од BitchslapMagazine за турот на бандата  (Adidas, XXIV) која пред некој месец го посети Скопје заедно со други градови на нивната рута по брдовитиот Балкан. Клик на следниот линк за повеќе инфо: BitchslapMag

флип аут

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: