Skip navigation

Tag Archives: KOBA33

Другарите од Белград,  Паја, Шмиргла и скејтерска компанија сакаат да го посетат Скопје следниот викенд за скејт, дружба и журка. Ако не послужи времето ќе падне добра вожња и цимање низ градските улици 🙂

Повеќе инфо наскоро или клик на страната на КОБА33

http://www.kobazz.com/component/content/article/29-vruce/260-kobazz-skopje-2012

флип аут.

Advertisements