Skip navigation

Tag Archives: PopCornSkateCo

1266523_559042870817736_1817140564_o1

На страната на XMKD  може да прочитате интервју со еден од надежите на Македонскиот Скејтбординг и рајдер на PopCornSkateCo. тимот, Илин Колевски.

За повеќе инфо и самото интервју клик на следниов линк: http://xmkd.com/team/ilin-kolevski/

 

здравпо!

 

 

Advertisements