Skip navigation

Tag Archives: 10 Q

Ола!

fkd_pro_reed

Во денешниот 10 Q гостин ни е Kenny Reed кој доаѓа од USA и моментално живее во Барселона. Неговата поранешна фирма New Deal со целата банда беа во врвот на светскиот скејтбординг и со нивните видео записи ја имаат излижано главата на моето VHS видео малтене неколкупати. Патува по целата планета и ја шири културата на скејтбодингот, а Скопје, Македонија беше една од неговите мисии. Повлечен но интересен карактер кој и покрај неговата богата професионална скејт кариера, пред се вреднува дружба и просто речено “возење скејт”. Уживајте!

Read More »

Advertisements

Ола!

Покрај малку подизменетиот изглед на блогот во менито имаме и нова рубрика која се вика 10 Q* (10 прашања)

liam_sproat1

Во денешниот 10 Q гостин ни е Liam Sproat кој доаѓа од UK и моментално живее во Барселона. Одличен скејтер кој има длабока торба со трикови,  се чини дека понекогаш Лиам може да направи со скејтот скоро се што ќе му падне на памет. Позитивно наелектризирана личност кој индуцира состојба на скејт и смеа на оние околу себе, секогаш спремен за нова авантура и добро друштво. Уживајте!

Read More »