Skip navigation

Category Archives: Shop

Пип.

Од денеска почнува да функционира комплетно нов дел од блогот, таканаречен ШОП (Shop) каде со тек на време ќе најдете по некое парче МКД урбана сегашност и историја. Овојпат имам чест да ја преставам првата соработка помеѓу С.К.И.Р.О.Л | С.А.М | ЛОГО серија, заинтересираните имаат повеќе инфо при крај од постот.

Уживајте!

Блузон  | SKIROL | SAM | Лого (црна)

Hoodie_Black

Read More »

Advertisements