Skip navigation

Tag Archives: Skatehistory

10257221_1387688704848058_7235635233137007951_oКлик на сликата за галерија која константно ќе се дополнува со фотографски мемории од скејт сцената во МК, Скопје во раните 90-ти!

Благодарност до Дарко Наумовски за прекрасната фото ризница од Македонската скејт историја!

 

флип аут

 

Advertisements