Skip navigation

Tag Archives: GoSk8boarding Day

Go-skateboarding-day

Кратка Историја:

Јуни 21 е празник кој беше замислен од страна на Меѓународната асоцијација на скејтборд друштва (IASC) за да се помогне и направи скејтбордингот повеќе достапнен за широките народни маси преку разни настани кои се одржуваат во поголемите градови на целата планета. Почнувајќи од првата прослава во 2004 година, овој празник се слави од страна на милиони скејтери од целиот свет. Read More »

Advertisements

21 Јуни, Вторник, собиранка на Кеј па вожња по Скопските улици 🙂 Да го одбележиме НАШИОТ ден.

flip out