Skip navigation

Tag Archives: Skejt Tekma

Видео од трипот до Белград.

флип аут.

Advertisements

Оваа година успешно се организиравме да ја посетиме традиционалната “Скејт Текма” во Белград, Србија, која оваа година влезе како дел од хипхоп фестивалот “Сви Као Један” којшто итекако добредојде за време на престојот.

Read More »