Skip navigation

Tag Archives: Absurd

1461526_10201233761423113_1117363196_n

Нашиот пријател Кирил од тимот на АБСУРД и оваа година го посети Балканот и не изостави да се појави во нашиот град повторно заедно со Alexey Lapin, Leo Lukin, Pasha Kryukov и Yura Renov i Dmitri Shatalov од NASVAY кои го сочинуваа рускиот дел од бандата. На наше ОГРОМНО задоволство со него допатуваа и Chris Haslam, Daniel Zvereff, Andrew Cannon i Tom Kleinschmidt! Read More »

Advertisements

kenny_reed_wallie_skopje

Излезе и статија во Европскиот магазин за скејт KingpinMag за патешествието на Kenny Reed, Michael Mackrodt и руската банда од АБСУРД Skateboards низ Србија, Македонија и Косово!

http://kingpin.mpora.com/featured-content/balkan-banquet-article-with-michael-mackrodt-kenny-reed-and-more.html

Уживајте!

Kirill Korobkov, Kenny Reed, Michael Mackrodt, Gosha Konyshev и другата банда доаѓаат во нашиот град на вожња, снимање, разгледување и забава.

Се надеваме дека  ова наше градче и локалните скејт спотови ќе им биде пријатни и дека оваа посета ќе биде една од многуте кои што следуваат кои конечно ќе го стават Скопје на глобалната скејт мапа.

Малку повеќе инфо за момците кои деновиве се возат по нашиот град:

http://creationskateboards.com/team/kenny-reed/

http://elementeurope.com/team/bio/17

http://absurdskateboards.ru/