Skip navigation

Tag Archives: DropIn

Најновото видео од DropIn турнејата низ Струмица и Охрид доживеа презентација во Саботата во МКЦ, која дополнително беше зачинета со разноразни throwavay клипови од целата скејт банда. Супер посетеност и дружба cо доста насмеани и опуштени ликови! Благодарност до DropIn и WELOVEVIDEO!

СКРШИСЕОДВОЗЕЊЕ!

Advertisements

DSC_1393

Ден 1: Сабота   |   Време: 9:00h   |   Локација: DropIn Skateshop

Собиранка за веќе двегодишно старата скејт турнеја организирана од страна на скејтшопот DropIn. Овојпат како појачување самостојно се организираа уште две коли со скејтери од Скопје.

Тате, Иле, Перо, Мате,  Игор, Илин, Даре, Јогурт, Томи, Јоци, Штеки, Ганџа, Фичо, Влатче, Ифо, Аце, Зу, окцуП.

Read More »

После X години буткање по градов и околината со нашите ни најмили играчки од дрво мислам дека би се согласиле со мене кога би рекол дека секој во себе носи желба да го доживее искуството што го носи скејтбордингот од она што го гледаме по скејт видеата, дружба, комбе, турнеја… Read More »