Skip navigation

Tag Archives: Kenny Reed

Ола!

fkd_pro_reed

Во денешниот 10 Q гостин ни е Kenny Reed кој доаѓа од USA и моментално живее во Барселона. Неговата поранешна фирма New Deal со целата банда беа во врвот на светскиот скејтбординг и со нивните видео записи ја имаат излижано главата на моето VHS видео малтене неколкупати. Патува по целата планета и ја шири културата на скејтбодингот, а Скопје, Македонија беше една од неговите мисии. Повлечен но интересен карактер кој и покрај неговата богата професионална скејт кариера, пред се вреднува дружба и просто речено “возење скејт”. Уживајте!

Read More »

Advertisements