Skip navigation

Ни преставува особена чест и задоволство да ја најавиме колаборацијата помеѓу Скирол и Error of Harmony а воедно и другите дизајни од новата едиција даски со мал промо клип од WELOVEVIDEO со наслов “Свежо дрво во нашиот град“.

SKRL, PM, PURE и MQ даските се достапни во големини од 8.125 8.6! http://www.errorofharmony.com

Поддржи ја локалната сцена!

флип оут

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: