Skip navigation

Ни преставува особена чест и задоволство да ја најавиме колаборацијата помеѓу Скирол и Error of Harmony а воедно и другите дизајни од новата едиција даски со мал промо клип од WELOVEVIDEO со наслов “Свежо дрво во нашиот град“.

SKRL, PM, PURE и MQ даските се достапни во големини од 8.125 8.6! http://www.errorofharmony.com

Поддржи ја локалната сцена!

флип оут

Advertisements

Видео запис од напреварот “1 More Try – Cash for Tricks” кој се одржа во Скопје. Скејтери од Македонија и Србија се натпреваруваа за најдобрите трикови на разни спотови низ градот. Уживајте!

flip out

Олд Скул вс. Њу Скул

Инстаклип деликатеси со реден број 012 од Скопската скејт кујна!

flip out

Лето 2017. Скопје. Плочник. Ноќна сесија со локалната скејт банда.

Инстаклип деликатеси со реден број 011 од Скопската скејт кујна!

flip out

Еден од најстарите и најреномирани Европски скејт натпревари, Mystic Sk8 Cup, и оваа година ќе се одржи во Прага, Чешка, каде 150 скејтери од 25 земји ќе се такмичат од петок до недела во Streetstyle, Bowl и Best Trick дисциплини. Натпреварите од викендот ќе бидат пренесувани во живо на http://www.extreme.com. Од музичкиот дел би ги издвоиле концертите на The Devil Wears Prada (Петок), Delinquent Habits (Сабота), и MadBall (Недела). Оваа година ќе имаме претставник од Македонија, нашиот локален рипер Илин Колевски, кој ќе го бодриме за што повисок пласман на еден од најдобрите европски скејт натпревари!

MSC2017 poster

Повеќе инфо за натпреварот на facebook https://www.facebook.com/MysticSk8Cup/ или на нивната веб страна http://www.mysticsk8cup.cz/.

Се гледаме во Прага!

flip out

 

Топлото време повлекува и поголема активност со нашите омилени играчки од дрво и уретан.

Инстаклип деликатеси со реден број 010 од Скопската скејт кујна!

Има една поговорка што вели “кога врне, истура” 🙂

Инстаклип деликатеси со реден број 09 од Скопската скејт кујна!

Прекрасни температури и топлото време не измамија надвор на раноразни перипетии со нашите омилени играчки од дрво, а во чие име можеме да наздравиме со свеж InstaCLIP од пролетното мени на Скопската скејт кујна.

flip out

Зима, 5 степени, нема индор, ладно и неповолно за вожња, но за кратки клипови од локалната скејт сцена никогаш доволно 🙂 Предновогодишна лепеза на трикови во слоу-мо варијанта од локалната скејт банда!

П.С. Воедно и најава за проширување на блог-от во 2017 со аудиовизуелна едукативна секција посветена на основите на скејт-от, по нашки, триктипс:)

flip out

 

Зима 2016, Декември, 5 степени Целзиусови. Нов спот, нови трикови, нов InstaClip!