Skip navigation

Топлото време повлекува и поголема активност со нашите омилени играчки од дрво и уретан.

Инстаклип деликатеси со реден број 010 од Скопската скејт кујна!

Advertisements

Има една поговорка што вели “кога врне, истура” 🙂

Инстаклип деликатеси со реден број 09 од Скопската скејт кујна!

Прекрасни температури и топлото време не измамија надвор на раноразни перипетии со нашите омилени играчки од дрво, а во чие име можеме да наздравиме со свеж InstaCLIP од пролетното мени на Скопската скејт кујна.

flip out

Зима, 5 степени, нема индор, ладно и неповолно за вожња, но за кратки клипови од локалната скејт сцена никогаш доволно 🙂 Предновогодишна лепеза на трикови во слоу-мо варијанта од локалната скејт банда!

П.С. Воедно и најава за проширување на блог-от во 2017 со аудиовизуелна едукативна секција посветена на основите на скејт-от, по нашки, триктипс:)

flip out

 

Зима 2016, Декември, 5 степени Целзиусови. Нов спот, нови трикови, нов InstaClip!

Дождливото време (веќе трети ден) нема да го спречи новиот InstaCLIPS! во SlowMo варијанта 🙂 Уживајте!

flip out

Мало освежување пропратено со прекрасно време за скејт,

со реден број 04, мини деликатеси од Скопската Скејт кујна, уживајте!

VideoLOG е нова секција на YouTube каналот на WELOVEVIDEO, каде првиот клип му припаѓа на Петар Младеновиќ! Уживајте!

flip out

DSC_3673

Недела, 27 Декември, едвај 6 степени надвор. Сонце со заби. ПМ10 е само 2-3 -4 пати над дозволеното. Реновирано е платото на МНТ, спот кој отсекогаш сме мислеле дека нуди безброј игри. Желбата за скејт неможе ништо да ја оспори, па ваков зимски, предновогодишен ден е само добредојден. Кратка галерија со клик на сликата!

флип аут

DSC_3211

Летна соработка помеѓу Хрватскиот Samurai и Македонскиот PopCornSkateCo, мини скејт турнеја со почеток во Скопје каде како главни виновници се појавуваат, Фио, Штеф, Иле и Илин!

За мини галерија од Deda Tour, клик ОВДЕ!

flipout