Skip navigation

Зима, 5 степени, нема индор, ладно и неповолно за вожња, но за кратки клипови од локалната скејт сцена никогаш доволно 🙂 Предновогодишна лепеза на трикови во слоу-мо варијанта од локалната скејт банда!

П.С. Воедно и најава за проширување на блог-от во 2017 со аудиовизуелна едукативна секција посветена на основите на скејт-от, по нашки, триктипс:)

flip out

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: